GABRIELA CACEREA

Partener, NNDKP

 

Gabriela Cacerea este un avocat de drept comercial și societar de primă clasă, având peste 17 ani de experiență profesională. Este Partener NNDKP din 2008 și unul dintre coordonatorii ariei de practică Corporate/M&A a firmei.

Asistă companii internaționale și românești în proiecte ce implică fuziuni și achiziții interne și transfrontaliere, reorganizări societare, fraudă societară, tranzacții de tip private equity, joint ventures și investiții minoritare, piețe de capital sau tranzacții cu investitori strategici, IPO-uri sau SPO-uri, contracte comerciale, precum și proiecte care implică aspecte complexe de reglementare, dar și de drept societar și comercial, inclusiv privind modele de afaceri virtuale/e-business (de exemplu: derularea de tranzacții sau transferul activității de afaceri in mediul online și utilizarea documentelor electronice).

În plus, Gabriela este specializată în domenii intens reglementate precum energie și resurse naturale, având cunoștințe aprofundate în electricitate și energie din surse regenerabile. De asemenea, este implicată și în domenii de drept de nișă precum industria farmaceutică sau protecția consumatorilor.

Reputate ghiduri internaționale dedicate industriei juridice o apreciază ca un avocat „extrem de meticulos și determinat” ce „nu lasă nicio pistă neexplorată” și o recomandă ca un lider pe piața serviciilor juridice din România în domeniile sale de practică.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.