GABRIELA NIȚĂ

Dupa un inceput profesional in cercetare, Gabriela si-a continuat cariera in resurse umane, pastrandu-si insa dorinta de a investiga, de a gasi solutii si de a propune programe – atat companiilor in care a lucrat ca si Training Manager sau HR Manager, cat si companiilor – client cu care a lucrat: DHL, Parmalat, EON Moldova, EGGER, Medicover, Sover Optica, Ambient etc.
A avut satisfactia sa implementeze sisteme de evaluare a performantelor, sa sustina traininguri de leadership, management, project management sau soft skills si sa dezvolte programe personalizate de teambuilding, dar si sa gaseasca oamenii potriviti in procesele de recrutare si selectie pe care le-a derulat.
Gabriela a investit mereu in formarea sa, avand un doctorat in stiintele educatiei, dar si numeroase cursuri cu consultanti recunoscuti pe plan international: July Hay, Roger Greenaway, Jim Bagnola. A urmat cursuri certificate international de NLP si coaching, toate acestea oferindu-i pregatirea necesara pentru a gasi cele mai bune solutii in contextele diferite ale firmelor in/cu care a lucrat.
In cei 18 ani in resurse umane, a sustinut peste 600 zile de training, a implementat peste 100 de planuri de dezvoltare pentru middle si top management, a coordonat 12 teambuilding-uri, a implementat 5 sisteme de evaluarea performantelor, a lucrat cu 23 clienti multumiti (cea mai lunga relatie de colaborare este de 12 ani).

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.