GINA CRUCERU

Gina este un profesionist HR care lucrează în organizații multinaționale, în profesia de Resurse Umane de peste 15 ani, cu experiență în managementul oamenilor, precum și în toate domeniile funcționale de bază HR.

Anul acesta s-au împlinit 12 ani de când s-a alăturat organizației KMG International-Rompetrol, timp în care a contribuit activ la transformarea culturii organizaționale și la creșterea angajamentului comunității Rompetrol.

În plus, în parteneriat puternic cu echipa de conducere și împreună cu marea echipă de resurse umane, Gina construiește în direcția dezvoltării personale și transformării companiei de oameni, cu misiunea de a obține un leadership conștient și autentic, precum și de a canaliza energia necesară pentru dezvoltarea si cresterea comunitatii.

În acest sens, ea se concentrează pe creșterea liderilor de mâine, noile generații de profesioniști din domeniul energiei, promovând o cultură a alegerilor și deciziilor conștiente, precum și încurajarea unui stil de conducere cu grijă și respect, care aduce rezultate pentru oameni și companie. Așa a luat naștere strategia focalizată „Împreună creștem oameni”.

De asemenea, Gina este o susținătoare puternică a proiectelor cu impact în comunitate, cu accent în domeniul educației, fiind Ambasadorul Transformării Educației în România.

A absolvit Facultatea de Filosofie și Studii Europene a Universității din București și un master în Comunicare Managerială și Resurse Umane la SNSPA București.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.