GRIGORIADA STROE

Griagoriada Stroe este în prezent Chief HR Officer în cadrul Funcom – dezvoltator și publisher de jocuri video precum Conan Exiles, Anarchy Online, Secret World Legends, dar și Dune: Awakening, titlu aflat încă în producție.

Compania, cu sediul central în Oslo, este prezentă pe piață încă din 1993, iar pe parcursul ultimilor ani și-a extins activitatea în alte patru locații la nivel global: Statele Unite – Carolina de Nord, Lisabona, Stockholm și București, făcând acum parte din grupul Tencent.

Din rolul său, Grigoriada coordonează strategia de resurse umane la nivel global și implementează proiecte de HR care să susțină o cultură nordică bazată pe transparență și comunicare directă.

Înainte, Grigoriada a fost responsabilă de crearea strategiei de resurse umane în Europa de Est pentru Ubisoft, sprijinind dezvoltarea companiei în regiune și coordonând proiecte de employer branding și dezvoltarea unei culturi bazate pe diversitate și incluziune. Experiența de peste 15 ani în consultanță și corporate HR a ajutat-o să înțeleagă că pentru a avea succes comunicarea directă cu echipele, respectul pentru oamenii din echipă si un leadership bazat pe etică și role modelling sunt esențiale.

 Îi place să călătorească împreună cu familia și să descopere mereu ceva nou.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.