GUILLAUME MACCZAK

Consulting CFO & GBS Services Associate Partner, EY România

Pasionat de susținerea clienților în transformarea Funcției Financiare.

Guillaume este CFO și conduce Serviciile de Consultanță GBS ale EY în România si Moldova.

Are o experiență de peste 18 ani în finanțe, consultanță în diferite sectoare și ca manager de Consolidare pentru activitățile de Piață ale unei bănci europene și conduce totodată departamentul de Contabilitate și Raportate la nivel european în SSC-ul companiei (Shared Service Center).

Cum construiește Guillaume o lume care funcționează mai bine

Din poziția sa, Guillaume asistă clienții EY, ocupându-se de dificultățile pe care aceștia le întâmplină în Funcțiile lor Financiare. Pentru a realiza acest lucru, poate utiliza întreaga gamă de competențe EY, cu scopul de a concepe funcția financiară de mâine, aliniată cu strategia pe termen lung a clientului, susținută de capacități în zonele îmbunătățirii proceselor, automatizării inteligente, inteligenței artificiale, a analizelor avansate și a altor tehnologii inovatoare.

Guillaume ajută de asemenea clienții EY în strategia lor Global Business Services (GBS) – Servicii de Afaceri Globale, însoțind clienții în lansarea activităților în România sau în centrele locale și creând o valoare sustenabilă pentru clienții lor.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.