HEDY PASCU

Hedy are o experiență de peste 20 de ani în domeniul financiar, activând pentru companii de renume, atât multinaționale cât și companii antreprenoriale.

Și-a început cariera profesională în cadrul unui BIG4, acumulând o vastă experiență și expertiză technică, financiară, de business și management, fiind implicată în numeroase și variate proiecte, cum ar fi: misiuni de audit financiar, due dilligence, audit intern și consultanță de management. Ulterior, Hedy a avut oportunitatea de a ocupa diverse poziții în companii activând în industrii variate, de la automotive la agribusiness și business process services, atât în țară, cât și în străinătate.

Din februarie 2019, Hedy ocupă poziția de Director Financiar în cadrul FM România, fiind responsabilă de coordonarea și conducerea departamentelor: financiar-contabil, controlling, juridic și achiziții.  În acest rol, ea este implicată în supervizarea activităților de zi cu zi ale acestor departamente, dar acționează și în calitate de co-pilot al directorului general și al echipei de management în definirea modelelor de business, dezvoltare și extindere în regiune, structura costurilor și altor proiecte strategice ale companiei și grupului, asigurând în același timp stabilitatea financiară a companiei.

Consideră că a reușit să construiască o echipa financiară puternică, în cadrul căreia fortă echipei este fiecare membru în parte, iar puterea fiecărui individ este echipa. Este licențiată a Facultății de Științe Economice, specializarea Managementul Firmei din cadrul Universității de Vest din Timișoara și membră CAFR și ACCA din 2006.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.