INGA ȚÎGAI

Cu 18 ani de experiență în consultanță fiscală, Inga Țîgai, Head of Tax & Legal Technology, este Partener Consultanță Fiscală, KPMG în România & Moldova. Cu o experiență bogată în domenii ce includ consultanța și conformitatea raportarea electronică, impozitul pe venit, securitatea socială internațională, soluțiile de mobilitate globală, strategiile de salarizare și compensare, proiectele de due diligence, precum și consilierea în domeniul resurselor umane, Inga Țîgai va duce echipa de consultanță fiscală la un nou nivel.

Este membră în diverse comitete fiscale și de muncă contribuind la îmbunătățirea modelelor de operare fiscală și sprijinind companiile în asigurarea conformității fiscale, prin cunoașterea celor mai originale maniere de a coagula cunoștințe, oameni și soluții digitale. Cele mai recente acreditări de tehnologie fiscală includ implementarea a numeroase proiecte SAF-T, Tax Data Verifier, e-invoicing, Corporate Tax Manager pentru companiile din România. Experiența sa în acest domeniu este recunoscută și la nivelul Europei Centrale și de Sud-Est (CEE), Inga coordonând cu succes KPMG CEE Tax Technology.

Apreciată în piața serviciilor profesionale pentru proiectele de transformare a funcției fiscale și a serviciilor de mobilitate globală (GMS), oferind de-a lungul anilor asistență autorităților fiscale române în dezvoltarea de noi tehnologii și îmbunătățirea mediului de afaceri, Inga consideră că evoluția consultanței fiscale este strâns legată de digitalizare.

”Competențele fiscale și digitale m-au ajutat să integrez cu succes lumea Codului Fiscal cu cea a codurilor de programare, astfel încât să pot obține nu doar conformarea fiscală, ci și bunăstare pentru comunitățile de afaceri, definind un nou standard pentru modul în care organizațiile pot contribui la dezvoltarea societății. Prin înțelegerea optimă a inovației, talentului și soluțiilor tehnologice, KPMG România și Moldova transformă piața de consultanță fiscală, deschizând-o oportunităților unui viitor digital”, a declarat Inga.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.