INGA ȚÎGAI

Associate Partner, Consultanță Fiscală, KPMG

În contextul evoluției continue a mediului fiscal la nivel global, funcțiile fiscale trebuie să fie eficiente astăzi și pregătite pentru mâine.

Cu 17 ani de experiență în consultanță fiscală în Big4, Inga este Liderul diviziei de Tehnologie Fiscală și Juridică la KPMG România. Expertiza ei în transformarea funcției fiscale și în Servicii de Mobilitate Globală (GMS) este foarte apreciată în piață. Are o experiență considerabilă în asistarea autorităților fiscale din România cu dezvoltarea noilor tehnologii și în îmbunătățirea mediului fiscal în beneficiul contribuabililor. Inga este un membru activ în mai multe grupuri pentru fiscalitate și afaceri. Ea a găzduit și a fost speaker la numeroase evenimente naționale și internaționale.

Departamentul de Consultanță Fiscală al KPMG în România a fost întotdeauna în avantgarda tehnologiei, oferind clienților aplicații care să le faciliteze conformarea fiscală. Inga consolideză acest angajament de a ține pasul și de a anticipa impactul noilor tehnologii în procesul de conformare fiscală, și astfel utilizarea celor mai recente tehnologii dezvoltate de profesioniștii KPMG Tax pentru a oferi servicii de cea mai înaltă calitate clienților.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.