INGE ABDULCAIR

About the Speaker
  • Profesie
    Senior Manage
  • Companie
    PwC România

Senior Manager, PwC România.

Inge Abdulcair este Senior Manager  în cadrul departamentului Taxe Indirecte al PricewaterhouseCoopers România. Inge s-a alăturat echipei PricewaterhouseCoopers în anul 2008 şi are o experiență extinsă în ceea ce privește legislația locală, precum şi jurisprudență europeană.

Inge este specializată în sectorul financiar, fiind implicată în special în proiecte realizate pentru companii din sectorul imobiliar, precum și financiar-bancar.

Inge este consultant fiscal autorizat de Camera Consultanților Fiscali (România) și de asemenea, deține o diplomă de la Institutul de impozitare indirectă din Marea Britanie.

Ea a lucrat într-un număr semnificativ de proiecte ce includ consultanță în domeniul TVA pentru companii ce activează în diverse sectoare de activitate, revizuire fiscală din perspectiva TVA, analize fiscale pentru instituții bancare şi nebancare, societăţi de asigurare, asistență în timpul controalelor fiscale, implicare în proceduri de infringement (încălcarea legislației comunitare).

Inge a fost implicată în discuţii cu autorităţile de reglementare şi mediul de afaceri privind legislaţia de TVA, precum şi în grupurile de lucru privind îmbunătăţirea Codului fiscal din România. De asemenea, Inge scrie articole privind teme fiscale și de reglementare de actualitate.

În vederea dezvoltării sale profesionale, Inge a fost detașată pentru 6 luni la biroul din PwC Istanbul.