IONELA COPREAN

Ionela este pasionată de dezvoltare & oameni. Urmându-și visul din copilărie și pasiunea de a lucra cu oameni și prin oameni, acum mai bine de 15 ani a îmbrățișat HR-ul ca profesie acoperind toate procesele de dezvoltare organizațională. A regăsit în această călătorie relații care au format-o ca și om și profesionist și pentru care este recunoscătoare.

Ea a avut șansa de a profesa în diverse procese de resurse umane – de la recrutare la training, de la onboarding la offboarding, dar și de a-și consolida experiența în îmbunătățirea proceselor interne, management strategic, HR analytics.

De la începutul anului 2022, s-a alăturat companiei INTEL pentru a dezvolta programe și proiecte în zona de employee experience, și în aceeași măsură de a promova brandul INTEL ca un brand inovator de angajator de talente pe piața din Romania.

Un important milestone atins în creșterea profesioanală a fost din rolul de HR Manager pentru o companie de R&D automotive din Timișoara unde a avut oportunitatea de a conduce o echipă de 10 specialiști în HR.

A absolvit BSc în Psihologie și MSc în Psihologie Organizațională la Universitatea de Vest, Timișoara.

Este un psihoterapeut certificat în terapie sistemică centrată pe emoții și de cuplu și un coach certificat & entuziasmat de relații sănătoase cu perspective noi.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.