IONUȚ GHERLE

CEO, UCMS by AROBS

Din 2019, Ionuț Gherle este CEO al UCMS by AROBS, una dintre cele mai inovatoare companii românești, specializată în dezvoltarea de soluții integrate de management al resurselor umane și al salarizării.

Încă de la început, și-a concentrat resursele pentru a crea un mediu de lucru plăcut pentru angajați, ținând cont de valorile UCMS by AROBS: experiență, inovație, flexibilitate, unitate, înțelegere și susținere reciprocă. Astfel, compania a crescut, iar în momentul de față este formată din peste 65 de programatori și consultanți.

De asemenea, împreună cu echipa, a acordat o mare atenție nevoilor clienților UCMS by AROBS și au reușit să vină în întâmpinarea acestora, în ciuda modificărilor legislative și a nesiguranței care a fost pregnantă în ultima perioadă. În acest sens, în ultimii ani au fost lansate modulele True Work from Home și True Semnătura Electronică.

Ionuț are o experiență profesională de peste 16 ani în industria produselor software și a dobândit cunoștințe aprofundate despre industria FMCG după o experiență de 8 ani în acest domeniu în calitate de Director Executiv în cadrul AROBS Transilvania Software, având un rol fundamental în succesul Diviziei Optimall (SFA, WMS, BI).

Condus de ambiția sa constantă de a-și atinge obiectivele și căutând mereu noi provocări, Ionuț Gherle și-a dezvoltat abilități puternice de gestionare a echipelor și abilități de dezvoltare a business-ului pe parcursul carierei sale.

Ionuț este absolvent al Facultății de Informatică din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, are specializare în Management și Ingineria Afacerilor și un Executive MBA la Universitatea Hull, dezvoltându-și astfel pasiunea pentru domeniu încă de la începutul studiilor.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.