IRINA ALBU

Irina Albu
About the Speaker
  • Profesie
    Sales&Marketing Director
  • Companie
    Cordia România

Sales&Marketing Director, Cordia România

Irina Albu are o experiență de peste 12 ani în real estate și este Sales&Marketing Manager în cadrul Cordia România, parte a grupului Futureal, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din Europa Centrală și de Est, care dezvoltă, în zona Expoziției din București, proiectul Parcului20, în prezent în construcție, compus din 469 de apartamente destinate segmentului mediu-superior.

Născută în Bucuresti, Irina este licențiată în Drept la Universitatea Ecologică. Fiind un mare fan al procesului de vânzare, imediat după absolvire s-a alăturat unei echipe dinamice, Perfetti Van Melle, producător, distribuitor și importator de dulciuri, cu funcția de Key Account Manager. După cinci ani de experiență în vânzări și interacțiune umană, Irina Albu și-a început cariera în imobiliare alături de Cordia în anul 2007, când a devenit Sales Manager pentru Parcul Privighetorilor by Cordia, participând activ în tot procesul de dezvoltare.

Între anii 2013 și 2019 a colaborat cu succes cu agenția de consultanță imobiliară Coldwell Banker, Sucursala Moșilor, transformată ulterior in SVN România. Activitatea sa a însemnat,  în mod special, vânzarea și închirierea de imobile atât în „piața rece”, cât și proiecte rezidențiale (blocuri noi, ansambluri de case).

Din septembrie 2019, a revenit în cadrul grupului Futureal cu funcția de Sales&Marketing Manager și coordonează vânzarea proiectelor Cordia în România. În 2019, Cordia România a anunțat investiții de aproape 100 de milioane de euro  pe termen mediu, în dezvoltarea de proiecte rezidențiale pe patru loturi de teren, deja achiziționate și localizate în zona de centru-nord a Bucureștiului. Obiectivul Cordia pentru România, pe care o consideră una dintre piețele-cheie pentru grupul Futureal, este de a dezvolta, pe termen lung, un număr de 500 de apartamente în fiecare an.