IRINA ALIONTE

Irina Alionte, tânăr antreprenor roman cu multiple premii, empowerment coach și speaker. Irina a fost numită de Forbes România în „TOP 30 under 30” cel mai de succes antreprenor din Romania și este invitată să vorbească pe scene din întreaga lume, de la Londra la Miami și Las Vegas.

De la vârsta de 14 ani a fost implicată în afacerea de familie în orașul său natal, București, unde a ajutat la construirea a patru școli de limbi străine, cu peste 3.000 de studenți care învață limba engleză.

Imediat după ce și-a terminat cursul de masterat la Warwick Business School, la vârstă de 24 de ani, Irina și-a început prima afacere în Londra – un oraș străîn pentru ea, în care avea zero conexiuni și nu avea nicio idee de unde să înceapă.

Ideea ei „ciudată” de a combina fitnessul și clubul s-a transformat într-o nouă cultură în materie de fitness, ce a fost implementată în mai multe universități din Marea Britanie, astfel câștigând premiul pentru „Best Business Growth”.

A înființat Born2Succeed – companie prin intermediul căreia a reușit să sprijine sute de antrenori, consultanți și antreprenori din Statele Unite, Canada, Europa, Regatul Unit și Australia, că aceștia să își crească veniturile, să aibă succes în afaceri și să ducă o viață plină de satisfacții ajutând la rândul lor și pe alții prin intermediul cunoștințelor de specialitate dobândite.

Povestea ei de succes a fost prezentată în publicații de presă importante, precum The Huffington Post, Cosmopolitan, Men’s Health, Business Woman,   precum   și   în   apariții la posturi TV naționale și emisiuni radio.

De asemenea, a fondat Bodyshape Transformation Center în 2015 – singurul centru care ajută oamenii să slăbească 6 kg în 6 săptămâni, dar și să aibă mai multă încredere și să se iubească chiar mai mult pe sine, ceea ce i-a adus premiul pentru „Cel mai inovator startup”. Echipa ei de experți în transformare și antrenori personali a ajutat la topirea a peste 2.000 kg de grăsime în doar câteva luni de la lansare, ceea ce a atras și mai multă atenția mass-media.

Conceptul BodyShape Transformation Centre promovează programe de transformare corporala complete ce îmbină antrenamentele personalizate cu antrenori personali, nutriția și tehnicile motivaționale pentru rezultate reale și de durată.

În urma unui proces de selecție amănunțit, în 2019, compania înființată de Irina a câștigat un contract pentru a opera exclusiv sala
de sport internă a Grupului Renault din București, dedicată celor 3.000 de angajați care lucrează în sediul companiei auto. Centrul de
transformare Bodyshape a devenit partenerul Groupe Renault România pentru servicii de fitness și a lansat astfel un concept de pionierat pentru piața de fitness corporativă din România.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.