IRINA CARAENE

Director Vânzări, Cordia România

Irina Caraene are o experiență de peste 15 ani în real estate și este director de vânzări în cadrul Cordia România, companie membră a Grupului Futureal, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Europa Centrală și de Est.

Irina și-a început cariera în vânzările rezidențiale la Cordia în 2007, după cinci ani de experiență în calitate de  Key Account Manager pentru Perfetti Van Melle, producător și distribuitor de dulciuri. Înainte de a reveni în echipa Cordia în 2019, Irina a colaborat cu succes cu Coldwell Banker Moșilor, o companie de consultanță imobiliară care a devenit ulterior SVN România.

Irina coordonează vânzările proiectelor Cordia în România. Compania a livrat prima fază a Parcului20, un proiect rezidențial în zona Expoziției din nordul Bucureștiului. A doua fază a proiectului este în prezent în construcție și va fi finalizată în a doua jumătate a acestui an. Cordia România își propune să construiască 500 de apartamente în București în fiecare an și intenționează să dezvolte pe termen mediu, pe terenuri din zona central-nordică și în nordul Bucureștiului,  peste 2.000 de apartamente destinate segmentelor mediu și mediu-superior ale pieței rezidențiale.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.