IRINA CARAENE

Irina are o experiență de peste 16 ani în real estate și este director de vânzări în cadrul Cordia România, companie membră a Grupului Futureal, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Europa.

Irina și-a început cariera în vânzările rezidențiale la Cordia în 2007, după cinci ani de experiență în calitate de  Key Account Manager pentru Perfetti Van Melle, producător și distribuitor de dulciuri. Înainte de a reveni în echipa Cordia în 2019, Irina a colaborat cu succes cu Coldwell Banker Moșilor.

Irina coordonează vânzările proiectelor Cordia în România. În 2023, compania a livrat a doua fază a Parcului20, un proiect rezidențial cu 485 de apartamente eficiente energetic, amplasat în zona Expoziției din nordul Bucureștiului.

Parcului20 a fost primul proiect lansat în zonă și a contribuit în mod esențial la dezvoltarea comunității locale. Rezidenții au la dispoziție numeroase facilități, printre care sisteme smart home integrate, stații de încărcare pentru vehiculele electrice, spații de parcare pentru biciclete. Rezidenții vor avea acces exclusiv la spații verzi în suprafață de peste 3.000 de metri pătrați.

Cordia România dezvoltă proiecte rezidențiale în conformitate cu valorile companiei, axate pe bunăstare, eficiență energetică și dezvoltare comunitară și analizează în prezent terenurile din portofoliul companiei pe care să le dezvolte în continuare, în funcție de evoluția reglementărilor urbanistice. În calitate de membru al Grupului Futureal, Cordia este dedicată  regenerării urbane și îmbunătățirii țesutului urban.

Despre Cordia

Cordia este unul dintre cele mai mari grupuri de dezvoltare rezidențială și investiții corporative din Europa, cu un brand puternic și bine cunoscut, prezent pe segmentele mediu și mediu superior ale piețelor din Ungaria, Polonia, România și desfășoară  proiecte în Spania. Cordia este de asemenea activă pe piața din Regatul Unit al Marii Britanii, prin Blackswan Property. În ultimele două decenii, Cordia a vândut peste 10.000 de apartamente. Compania are un portofoliu care cuprinde 17.300 de clienți mulțumiți și construiește în prezent 2.500 de apartamente.

Grupul Cordia are o experiență de peste 20 de ani și a câștigat multiple premii internaționale, printre care: „ULI Global Awards for Excellence”, „Best Mixed-Use Project in Europe” International Property Awards, Bloomberg TV, The New York Times, „Best Purpose Built Project Worldwide”, acordat de Federația Internațională pentru Real Estate (FIABCI).

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.