IRINA CARAENE

Irina are o experiență de peste 16 ani în real estate și este director de vânzări în cadrul Cordia România, companie membră a Grupului Futureal, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Europa Centrală și de Est.

Irina și-a început cariera în vânzările rezidențiale la Cordia în 2007, după cinci ani de experiență în calitate de  Key Account Manager pentru Perfetti Van Melle, producător și distribuitor de dulciuri. Înainte de a reveni în echipa Cordia în 2019, Irina a colaborat cu succes cu Coldwell Banker Moșilor.

Irina coordonează vânzările proiectelor Cordia în România. Compania a livrat prima fază a Parcului20, un proiect rezidențial în zona Expoziției din nordul Bucureștiului și a finalizat lucrările la a doua fază la sfârșitul anului 2022. Cordia România își propune să construiască 500 de apartamente în București în fiecare an și intenționează să dezvolte pe termen mediu, pe terenuri din zona central-nordică și în nordul Bucureștiului,  peste 2.000 de apartamente destinate segmentelor mediu și mediu-superior ale pieței rezidențiale.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.