IULIA STANCA

Iulia are o experiență de peste 14 ani în domeniul Resurse Umane, în companii precum Genpact, KPMG şi Oracle, atât în zona de ​​consultanță de resurse umane, cât și în implementarea strategiei pe plan intern, acoperind domenii precum: învățare și dezvoltare, managementul performanței, recrutare și selecție, compensații și beneficii și dezvoltare organizațională.

A absolvit Universitatea Academia de Studii Economice, cu o diplomă în Comerț și deține un master în comunicare corporativă. Pe parcursul carierei, Iulia și-a dezvoltat competențele profesionale prin diferite programe de formare si certificari printre care: NLP practitioner, CIPD, Game Changer Index, Design Thinking, Human Synergistics Organizational Culture Inventory şi Lean Six Sigma Green Belt.

În prezent Iulia coordonează strategia de resurse umane a Roche România, actionând în parteneriat cu echipa de leadership pentru dezvoltarea de programe integrate care să susțină strategia de business a organizației.

Roche este unul din pionierii globali ai industriei farmaceutice și de diagnostic, ce inovează continuu cu scopul de a îmbunătăți viața oamenilor. Compania urmăreşte excelenţa în ştiinţă pentru a descoperi şi dezvolta medicamente şi teste de diagnostic cu scopul de a îmbunătăţi şi salva vieţile oamenilor din întreaga lume. Roche este, de asemenea, lider mondial în diagnosticul in vitro și în diagnosticul histologic al cancerului și este în permanență în căutarea celor mai bune soluții pentru prevenirea, diagnosticarea și tratarea maladiilor, aducându-și astfel o contribuție sustenabilă în societate.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.