SPECIAL GUEST: CARA DE LANGE

Cara a fondat Softer Success® pentru a oferi companiilor soluții bazate pe dovezi științifice privind burnout-ul în rândul angajaților. Lucrând cu universități de top, cercetători și psihologi din lume, ea a creat o evaluare revoluționară, anonimă denumită „A Walk Through the Forest”, ce poate diagnostica riscurile asociate unui mediu toxic și burnout-ului în doar 90 de secunde.

După ce a trecut și ea prin burnout, lucrând în companii multinaționale cu un ritm de lucru rapid, precum Google și Reckitt Benckiser, Cara și-a asumat angajamentul de a-i ajuta pe oameni să își refacă sistemele nervoase suprastimulate și să își rescrie căile neuronale pentru a trăi o viață mai echilibrată. Activitatea ei are la bază obiectivele de dezvoltare durabilă ale Organizației Națiunilor Unite în ceea ce privește sănătatea și bunăstarea.

În baza rezultatelor cercetării, Cara a creat programele „Burnout Proof” ce ajută corporațiile să combată riscul de burnout în rândul angajaților. Este de părere că, schimbând fundamental modul în care lucrăm, vom avea în viitor energia potrivită pentru a avea mai multă grijă de noi și de planetă.

Lucrând cu cercetători și profesori de psihologie de la King’s College din Londra, a identificat provocările ce țin de wellbeing cu care se confruntă liderii de afaceri, în cadrul unui studiu intitulat „De ce trebuie să fie bunăstarea angajaților un obiectiv al business-ului”. Totodată, în cadrul studiului „Legătura dintre burnout și vătămarea morală”, realizat în parteneriat cu Universitatea Sheffield, ea a introdus termeni precum „vătămare morală” și „reziliență morală” într-un context de bunăstare în afaceri, pe care l-a dezvoltat în timp ce analiza consecințele pe termen lung ale stresului într-un cadru de business.

Cara este invitată frecvent la conferințe și vorbește în mod regulat unor organizații precum Google, Philips, Națiunile Unite. În 2019, a publicat cartea, „Softer Success: Prevent Burnout, Find Balance and Re-Define Your Succes”. Ea lucrează, totodată, cu Asociația Internațională de Management al Stresului (ISMA) și este membră al comitetului de organizare pentru Săptămâna Internațională de Conștientizare a Stresului.

În plus, a fondat mișcarea și podcastul „Work Reset Revolution”, în care discută cu medici, savanți și lideri de afaceri respectați, demonstrând prin intermediul datelor că trebuie să schimbăm radical modul în care lucrăm. Recent, ea a început și proiectul „Scrisori din viitor”, în care discută despre soluții pentru viitorul muncii, colaborare internațională și planeta noastră.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.