LĂCRĂMIOARA DĂRĂBAN

About the Speaker
  • Profesie
    Head of Human Relations
  • Companie
    Continental Sibiu

Head of Human Relations, Continental Sibiu

Lacramioara Daraban, fascinata de natura umana, si-a inceput studiile in Psihologie la Universitatea Babes Bolyai din Cluj. De pe bancile facultatii, s-a indreptat catre domeniul Resurse Umane sau, cum ii place sa spua, Relatii Umane. Curiozitatea catre nou si dorinta de a face cariera au dus-o la Sibiu, si mai exact la Continental Automotive Systems, unde din 2004 incepe o noua aventura, plina de lectii, reusite si descoperiri.

Calatoria ei in domeniul Relatiilor Umane o aduce intr-o pozitie de management, si mai exact cea de Head of Human Relations din cadrul Continental Automotive Systems Sibiu. Focus-ul este indreptat spre toti colegii ei, incercand mereu sa gaseasca cele mai bune optiuni pentru acestia. Pe langa toate acestea, aportul adus in comunitate evidentiaza dorinta Lacramioarei pentru un viitor in care sa existe o forta de munca mai pregatita, deschisa, proactiva, care sa iasa din zona de confort si sa accepte provocarile care vin.

“Toti cei din Continental nu sunt resurse, sunt colegi extraordinari, cu abilitati extraordinare, The People of Continental.”