LAURA PREDOI

About the Speaker
  • Profesie
    HR Manager
  • Companie
    AVITECH
Deținând peste 10 ani de experiență în domeniul resurse umane, Laura a lucrat în companii de IT/Telecom, Consultanță și FMCG, în cadrul cărora a dezvoltat și implementat cu succes proiecte de anvergură legate de talent management, work-life balance, CSR, comunicare. Laura s-a alăturat companiei Avitech Co în 2008 și coordonează procesele de recrutare și retenție, training și dezvoltare, beneficii și compensații.
Laura Predoi privește lucrurile din două perspective: cea economică, prin finalizarea studiilor în cadrul ASE București și cea psihologică, umană, prin finalizarea studiilor în cadrul Facultății de Psihologie. Și-a completat dezvoltarea competențelor de resurse umane și management prin programe de studii aprofundate de masterat în cadrul Universității Politehnica București și în domeniul Calității în cadrul ASE București.
Laura este un manager cu o înțelegere practică a nevoilor de business, dar și o fină observatoare a potențialului uman și a nevoilor angajaților. Ambele aspecte sunt profund interconectate cu pasiunea pe care o are pentru domeniul în care lucrează, precum și cu principiul de a livra calitate în toate proiectele în care se implică.