LAURENȚIU AFRASINE

Laurențiu Afrăsine este CEO al grupului Akcent Development din februarie 2020, având o carieră axată pe zona de retail a pieței imobiliare și peste 14 ani de experiență în sectorul juridic.

Laurențiu supervizează întreagă echipă și operațiunile companiei, managementul financiar și legal. Portofoliul imobiliar Akcent Development include proiectele rezidențiale Cloud 9, finalizat, care include peste 800 de apartamente premium, și Akcent City, proiect aflat în dezvoltare.

În ceea ce privește proiectele pe piața de birouri, portofoliul include patru clădiri de tip boutique, în zone centrale din București: Eminescu Offices, Mendeleev Office 5, Maria Rosetti Tower și Oscar One.

Laurențiu Afrăsine s-a implicat în managementul financiar al companiei, accelerând procesul de finalizare al proiectului rezidențial Cloud 9 din zona Pipera, a rambursat finanțarea și a pus bazele unei echipe experimentate de vânzări care îndrumă clienții în procesul de achiziție al apartamentelor și penthouse-urilor, în funcție de nevoile și cerințele specifice.

În prezent, compania are în dezvoltare proiectul lansat în toamna lui 2023, Akcent City, un complex rezidențial format din cinci blocuri, dezvoltat în Bucureștii Noi, cu peste 700 de apartamente, de la garsoniere la apartamente de patru camere, peste 900 de locuri de parcare și 4000 mp cu spații verzi și locuri de joacă. Finalizarea acestuia este stabilită pentru sfârșitul anului 2025.

Strategia companiei Akcent Development se axează pe o permanentă adaptare a business-ului și utilizarea optimă a resurselor, folosindexperiența acumulată pentru dezvoltarea noilor proiecte în București.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.