LAURENȚIU DUICĂ

Senior Vice President Industrial, Logistics, E-commerce & Retail, Avison Young România

Laurenţiu Duică are o experienţă de 20 de ani în sectorul industrial, în care s-a ocupat atât pe partea operaţională, cât şi de cea de vânzări. În martie 2021, Laurenţiu s-a alăturat firmei de consultanță imobiliară Avison Young Româ­nia, pentru a dezvolta strategia de creştere a departamentului industrial al companiei.

Înainte de a se alătura echipei Avison Young, Laurenţiu a ocupat poziţia de Partner & Head of Industrial Agency la Colliers International, Head of Leasing and Development în cadrul fondului de investiţii P3, și a lucrat timp de şapte ani în compania FM Logistic, unul dintre furnizorii logistici din Europa şi România, avansând până la funcţia de Commercial Manager.

Pe parcursul carierei, Laurențiu a acumulat o experiență vastă în sectorul logistic și industrial și a administrat de-a lungul anilor o varietate de activități, de la dezvoltarea producției, servicii logistice, transport, leasing, dezvoltare în construcții și consultanță imobiliară. În perioada activității sale în domeniul logistic, a gestionat conturi importante în cadrul companiei, lucrând cu clienți din domenii variate precum retail, DIY la FMCG și Farma.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.