LAVINIA RĂDUCU

HR Manager, PHILIP MORRIS ROMANIA.

Lavinia este absolventă a Facultății de Științe, specializarea Psihologie, din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu și deține o diplomă de master în Managementul Resurselor Umane.

Cu o experiență de aproximativ 15 ani în domeniul resurselor umane, din care 3 la nivel internațional, Lavinia a fost implicată în proiecte de dezvoltare organizațională, relații de muncă, compensații și beneficii, managementul schimbării, atragerea și managementul talentelor, retenția și implicarea angajaților în domenii precum automotive, inginerie, agricultură și, în prezent, FMCG, ca parte a echipei Philip Morris.

Consideră ca lucrul care a influențat cel mai mult traiectoria sa profesională este faptul că și-a început activitatea de resurse umane într-o companie automotive cu procese și practici foarte mature, în care rolul strategic al resurselor umane era recunoscut, asumat și total integrat în business. Astfel, a avut ocazia să fie parte sau să coordoneze proiecte în afara zonei funcționale si să se poziționeze ca partener strategic de business.

Procesul de transformare al Philip Morris, transformare a produsului, dar și transformare organizațională, a convins-o pe Lavinia să se alăture acestei echipe la sfârșitului anului 2016. Este, de departe, proiectul cu cel mai mare grad de ambiguitate, în care activează cu „motoarele turate la maximum” atât în rolul de generalist resurse umane, cât și în cel de leader al procesului de transformare.

 

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.