LUCIAN AZOIȚEI

Lucian Azoiței este fondator și CEO al Forty Management, gestionând strategia de dezvoltare pe termen lung a companiei încă din 2016. Este un executiv recunoscut, cu peste 20 de ani de experiență în real estate.

Începând cu anul 2000, Lucian a ales calea antreprenoriatului și a fondat mai multe companii care au fost integrate în PAZO Grup, reprezentând un model de succes în afaceri.

Este licențiat în Drept și a absolvit un MBA. În ultimele două decenii, Lucian a participat personal și în calitate de consultant la dezvoltarea a mii de propietăți.

Forty Management a livrat de curând Central District 4 Eelemente, un proiect mixt, premiat la nivel local și internațional. Compania a început recent construcția Central District Viitorului 134, un proiect de tip boutique, de 10 milioane de euro, în inima Bucureștiului.

Dezvoltatorul a achiziționat mai multe terenuri și pregătește o investiție de 100 de milioane de euro în Central District Lagoon City și o altă investiție de 60 de milioane de euro într-un turn de 124 de metri, parte din Central District Royal Suites. Forty Management a ales facilități exclusiviste pentru proiectele sale, precum o pistă de alergare pe acoperișul Central District 4 Elemente și o galerie de artă contemporană în viitorul complex Royal Suites.

Lucian a jucat baschet la nivel profesionist și încă mai practică acest sport în timpul liber. Îi place să călătorească, să interacționeze cu oameni și culturi noi, astfel obținând inspirația pentru a crește calitatea locuirii în proiectele imobiliare. Este un împătimit al mașinilor, fiind și președintele Porsche Club România. Recent, Lucian s-a implicat într-o fundație care ajută tinerii muzicieni, alături de fratele său, un faimos violonist.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.