LUCIAN AZOIȚEI

Lucian Azoiței este fondator și CEO al Forty Management, gestionând strategia de dezvoltare pe termen lung a companiei încă din 2016. Este un executiv recunoscut, cu peste 20 de ani de experiență în real estate.

Începând cu anul 2000, Lucian a ales calea antreprenoriatului și a fondat mai multe companii care au fost integrate în PAZO Grup, reprezentând un model de succes în afaceri.

Forty Management a livrat de curând Central District Viitorului 134, un proiect mixt boutique, premiat la nivel local și internațional. Compania a demarat recent proiectul mixed-use de reconversie urbană  Central District Lagoon City, o investiție de peste 100 milioane de euro, situat în zona Petrom City, ce va implementa pentru prima dată în Europa de Est o lagună artificială de mari dimensiuni, ce practic aduce marea în oraș.

Lagoon City este un proiect scalabil ce va fi dezvoltat și în Budapesta, Varșovia, Praga și Milano, proiectul din Budapest fiind în stadiul cel mai avansat.

Este licențiat în Drept și a absolvit un MBA. Lucian a jucat baschet și încă mai practică acest sport în timpul liber. Îi place să călătorească, să interacționeze cu oameni și culturi noi, astfel obținând inspirația pentru a crește calitatea locuirii în proiectele imobiliare. Recent, Lucian s-a implicat într-o fundație care ajută tinerii muzicieni, alături de fratele său, un faimos violonist.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.