LUCIAN DE MEZZO

Senior Manager, Grant Thornton

Lucian este fiscalist cu 9 ani experienta in domeniul taxarii directe si indirecte, acumulata in companii din Big4 si Mid-Tier, cu focus pe ariile de impozit pe profit, preturi de transfer, impozit cu retinere la sursa si Global Mobility.

Lucian si-a inceput cariera in echipa de taxe a departamentului de Servicii Financiare dintr-o companie din Big4, fiind implicat in proiecte de revizii fiscale si preturi de transfer pentru banci, companii de asigurari si entitati financiare nebancare.

De-a lungul carierei sale, Lucian a coordonat proiecte de fuziuni si achizitii / due diligence fiscal de peste EUR 100 milioane, precum si diverse proiecte de taxare internationala, revizii fiscale si asistenta la inspectii.

Experienta sa acopera cu precadere industriile de real estate, retail, IT, servicii, productie de alcool si sanatate.

Lucian este dublu specializat in Stiinte Juridice si Stiinte Economice (Facultatea de Drept din Craiova si ASE), detine o diploma de master in Contabilitatea Afacerilor (ASE), si este actualmente doctorand la ASE.

Este membru al Camerei Consultantilor Fiscali si inscris la ACCA (modulele F1-F9 finalizate), respectiv ADIT, in vederea obtinerii certificarii.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.