LUCIANA DRAGOMIR

Luciana Dragomir este Chief Financial Advisor la ELI Parks, dezvoltator de parcuri logistice în Romania care oferă un pachet integrat de servicii built to suit pentru facilități de producție și depozitare, de la identificarea terenurilor pretabile unor astfel de dezvoltări, la autorizare, proiectare și livrare conform cerințelor specifice pentru fiecare proiect.

Din acest rol, Luciana construiește, gestionează și implementează strategia financiară a grupului și este implicată activ în operațiunile sale strategice si de expansiune.

Anterior, timp de 3 ani, Luciana a făcut management și raportare financiară pentru proiectele de rezidențial și retail dezvoltate de Prime Kapital și MAS Real Estate.

În primii 12 ani din carieră Luciana a fost auditor financiar in big4, timp în care a coordonat activitatea unor echipe mari de audit, pe proiecte din industrii diverse, pentru grupuri listate cu prezență la nivel global. Cei 4 ani petrecuți în Marea Britanie (până in 2017) i-au adus o supra-specializare in industria imobiliară (real-estate) și in construcții de proiecte complexe (infrastructură, magistrale de metrou, uzine tehnologice, stații de filtrare și curățare a apei, etc.).

Luciana este absolventă a Facultății de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică în cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti, este membru al Asociației Experților Contabili Autorizați (ACCA) din Marea Britanie din 2011 și membru al Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR) din 2012.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.