LUMINIȚA POPA

Luminița Popa este liderul care îți vorbește cu entuziasm și pasiune despre muncă în domeniul resurselor umane. Pasiunea pentru oameni a condus-o timp de 4 ani să lucreze pe navele de croazieră a 3 companii, alături de care a vizitat peste 100 de țări. Conștientizând rolul critic al resurselor umane în formarea unei organizațîi sănătoase, Luminița și-a dedicat  următorii 12 ani oferind consultanță în acest domeniu pentru diverse companii.

Un proiect de suflet este Fundația Comunitară din Oradea (2013), unde este membru fondator. Luminița este convinsă că și-a găsit vocația și că numai prin muncă susținută în profesia aleasă poți ajunge să fii împlinit. A „adunat”  în palmaresul sau peste 7500 ore de training, 1500 ore coaching, 20 de ani experiență în resurse umane, 15 ani în management.

Proiectele de responsabilitate socială îi întregesc profilul omului de resurse umane, îi accentuează dragostea pentru oameni și pentru lucrul cu oamenii, dăruind, ajutând, susținând. În anul 2019 a trecut la un alt nivel al carierei profesionale, alăturându-se echipei companiei multinaționale Plexus Oradea, unde ocupă rolul de HR Manager și unde continuă să se dezvolte pe sine și pe cei din jur.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.