MĂDĂLINA ȘCHIOPU

Mădălina Șchiopu este HR Business Partner la Tremend, hub tehnologic pe regiunea CEE pentru Publicis Sapient, și un profesionist cu peste 6 ani de experiență în domeniul resurselor umane. Pasiunea pentru cum pot funcționa echipele mai armonios, ce îi aduce pe oameni împreună, dar, mai ales, ce îi determină să rămână într-un loc anume, a descoperit-o încă din timpul facultății, când a ocupat poziția de Vicepreședinte al departamentului de resurse umane într-un ONG studențesc.

De-a lungul carierei sale, Mădălina a ales să își extindă competențele în diverse domenii, trecând de la sectorul bancar la cel de IT, în care activează în prezent. Se concentrează constant pe înțelegerea nevoilor colegilor și pe modul în care acestea pot fi aliniate cu obiectivele organizației. Unicitatea abordării sale constă în empatia și ascultarea activă a intereselor colegilor în toate procesele pe care le coordonează.

În calitate de specialist în HR, Mădălina aduce o viziune inovatoare și dedicată succesului echipelor și a companiei în ansamblu.

 

 

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.