MĂDĂLINA STOIAN

Mădălina este un Senior HR Manager cu o mare pasiune pentru oameni și obținerea succesului prin intermediul lor, inspirând, încurajând și conducând schimbarea în organizații multinaționale, de mai bine de 10 ani. Din 2013, ea conduce schimbările culturale și organizaționale din Microsoft, cu un accent deosebit pe diversitate și incluziune, dând dovadă de grijă și empatie în timp ce colaborează cu afacerile spre a atinge succesul.

În rolul ei actual, se implică toate nivelurile de conducere și angajații pentru a se asigura că mecanismele de ascultare funcționează eficient. Astfel, conduce la crearea configurației potrivite pentru a fi curajos și a încerca noi abordări, noi moduri de lucru și colaborare.

Mai mult decât atât, în acest context diferit al realității, bunăstarea angajaților este prioritatea sa, astfel că se străduiește constant să încurajeze angajații spre echilibrul individual, întrucât acest lucru este esențial în păstrarea satisfacției și sensului muncii. Consideră că aceste elemente sunt esențiale pentru cultura performanței.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.