MAGDALENA KRUPA

Magdalena are o experiență vastă în people & culture management în multinaționale din sectoarele tehnic și FMCG, dar și în creșterea vânzărilor multichannel și supravegherea fabricii de producție.

Ea combină rolul de HR cu cel de CEO în regiunea Europei de Est, fiind preocupată de succesul oamenilor și dezvoltarea talentelor și implicându-se activ în procesele de mentorat prin care susține creșterea echipelor și a afacerii.

Magdalena este unul dintre exemplele de succes ale tranziției de la un rol în departamentul de Resurse Umane la cel de CEO, astfel că își dedică eforturile pentru a stimula excelența personală și de grup. Viziunea ei pentru viitor include crearea de modalități alternative pentru a depăși provocările de business, maximizând rezultatele.

Magdalena are o diplomă de licență și un master la Universitatea din Lodz, Științele Educației, și studii post-universitare în Psihologia Leadershipului la Universitatea de  Tehnologie din Varșovia, Școala de Afaceri.

Este mentor, trainer & coach certificat în utilizarea Core Quadrant® aprobat de ICF și finalizat cu succes Global Strengths Coaching Gallup Program.

Ea susține în mod activ programele educaționale pentru tinerele femei care intră pe piața digitală a muncii, la University of Success – https://uniwersytetsukcesu.com/ și pentru directorii de școli și grădinițe, prin Academia de Lideri în Educație  – https://www.humanites.pl/ categorie/aplo/

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.