SPECIAL GUEST: MARIA LUZ GIAMBARTOLOMEI

Cu adevărat pasionată de oameni, Maria Luz Giambartolomei facilitează programe care ajută organizațiile, profesioniștii și tinerii să-și atingă întregul potențial, dobândind în același timp noi abilități și competențe și experimentând o creștere personală și profesională.

Născută în Argentina, Maria Luz a crescut în Italia, a petrecut un an ca studentă în SUA și a absolvit Universitatea din Bologna, Departamentul de Științe Internaționale și Diplomatice. Ea a petrecut peste 10 ani lucrând în țări în curs de dezvoltare din Asia, America de Sud și Africa, conducând programe de antreprenoriat social. Lucrând cot la cot cu femei antreprenoare, organizații turistice, grupuri de micro-finanțare, ea a dezvoltat un conținut educațional inovator care vizează construirea unei capacități locale durabile.

Maria Luz a explorat și lumea consultanței, proiectând și facilitând proiecte de învățare experiențială, dezvoltare și management al schimbării pentru organizații internaționale din tot felul de industrii, conectându-se cu provocările sectorului corporativ.

De trei ani și jumătate, s-a alăturat unui grup de producție important din sectorul ambalajelor, unde încearcă să atingă rezultate remarcabile în calitate de Learning & Change Manager, proiectând, gestionând și lansând inițiative care ajută oamenii și organizațiile să treacă prin diferite tipuri de transformări.

Când nu este la serviciu, îi place să alerge și să facă drumeții, să fie în natură, să mediteze, încercând să trăiască sănătos, să se bucure de gătit, să experimenteze locuri noi, să citească și să învețe totul despre orice.

 

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.