MARIAN V. POPA

Managing Director, Globalworth Romania

Marian V. Popa, lider operațional senior recunoscut la nivel corporativ, este director executiv la Globalworth, Romania, din martie 2020. În acest rol, este responsabil de administrarea activităților companiei în România, concentrându-se asupra chestiunilor operaționale, administrative și de dezvoltare a afacerilor.

Marian V. Popa deține o vastă experiență în funcții de conducere, cu precădere în domeniul serviciilor financiare, serviciilor de afaceri, în sectorul externalizării și al tehnologiei, în cadrul unor multinaționale precum Deutsche Bank, Endava, Fujitsu and Rank Xerox.

Înainte de a se alătura Globalworth, în cel mai recent rol al său ca director executiv la Deutsche Bank Global Technology România, între 2014 și 2021, a creat unul dintre cele patru centre strategice de tehnologie ale Deutsche Bank la nivel mondial, conducând peste 1 000 de oameni. Anterior poziției ocupate la Deutsche Bank, Marian V. Popa a fost Chief Executive Officer (CEO) în cadrul unor companii notabile, precum Endava CEE (peste 7 ani), Fujitsu/ICL (8 ani) și Xerox Romania & Moldova (peste 14 ani). A înființat compania de consultanță Transformative Coaching și câteva ONG-uri, printre care Fundația de Artă Medievală din Sighișoara, Camera de Comerț Americană, Camera de Comerț Britanico-Română, AOAR, Transparency International România și multe altele.

Directorul executiv al Globalworth România este licențiat în Economie și Comerț Exterior (România) și deține trei diplome în domeniul Educației în Managementul Executiv (UK, Belgia și Franța).

 

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.