MARIANA BRĂDESCU CONSTANTINESCU

About the Speaker
  • Profesie
    Managing Partner
  • Companie
    PIATRAONLINE

Managing Partner, PIATRAONLINE

Are 33 de ani și a arătat că poate face profit și din piatră, mai ales dacă știi să-i descoperi personalitatea și să i-o pui în valoare, lucru pe care îl face prin intermediul business-ului său. Mariana Constantinescu-Brădescu a intrat în urmă cu 12 ani, alături de soțul ei Sergiu Constantinescu-Brădescu, pe piața materialelor de construcții cu PIATRAONLINE, cel mai mare magazin online de produse de construcții și amenajări din piatră naturală din România.

Business-ul a ajuns anul trecut la o cifră de afaceri de 5,4 milioane de euro și a generat un profit de aproape jumătate de milion de euro. Adeptă a pașilor mici, Mariana Constantinescu-Brădescu a căutat soluțiile de dezvoltare a pieței în care s-a lansat în 2007. Cu toate că a urmat o criză ce a clătinat piața construcțiilor, antreprenorea a demonstrat că PIATRAONLINE este un business de esență tare și a ajuns în topul furnizorilor de piatră naturală din țară.
Brandul a crescut constant, iar din 2018 principala direcție a fost extinderea. Aceasta s-a realizat inclusiv prin francizare, iar produsele și serviciile companiei au ajuns în cele mai importante orașe din țară, vizate fiind Cluj-Napoca, Iași, Craiova și Constanța.
În cei 12 ani de activitate, PIATRAONLINE a strâns în jurul ei atât furnizori locali de piatră naturală, cât și din state precum Brazilia, Egipt, Bulgaria, Grecia, India sau Vietnam. Mariana Constantinescu-Brădescu a pus piatră peste piatră și a reușit să arate profesionalism, transparență, stabilitate și respect clienților săi, iar brandul PIATRAONLINE s-a impus atât pe piața internă, cât și la nivel internațional.