MARINA ZARA

About the Speaker
  • Profesie
    Head of Marketing and Communications
  • Companie
    METRO CASH & CARRY România

Director Marketing Communications, METRO CASH & CARRY România

Marina își susține clienții dintotdeauna și în prezent se bucură să lucreze într-un mediu distractiv, fericit, relaxant și înconjurată de oameni pozitivi. Parcursul ei profesional a avut la bază plăcerea de a face lucruri bune, durabile și frumoase, în fiecare zi.

Cu o experiență vastă în Strategia Businessului, Marketing, Customer Data, E-commerce și o pasiune infinită pentru consumator, Marina conduce echipa de Marketing și CRM a Metro C&C.

A călătorit în toată lumea, de la Chicago la Machu Picchu și Azerbaijan, pentru afaceri sau plăcere, cu o energie deosebită de a întâlni și a dezvolta oameni și afaceri profitabile.

De profesie, Marina este inginer, însă, după o scurtă aventurare în programarea rețelelor de înaltă tensiune, a intrat în sfera de marketing, absolvind Asebuss și ajungând să contribuie semnificativ la succesul multor companii, prin creșterea bazelor de clienți fideli și prin concentrarea pe marketing.

A simțit nevoia de a împărtăși din cunoștințele ei, așa că a predat Marketing și Comunicare la Universitatea din Chicago dar și la ASE București generațiilor absolvente Asebuss. Este un speaker pasionat și interactiv iar în prezent este un facilitator asociat Human Invest.

Ea a fost campion național la înot și acum se bucură în continuare de sport, practicând tae-bo, rafting, hiking și bridge.  În prezent, se bucură de o viață frumoasă, alături de prietenii și familia ei. Pasiunea ei secretă este gătitul iar apropiații ei pot garanta acest lucru.