MARIOLA CZECHOWSKA-FRĄCZAK

Mariola face parte din comunitatea Institutul pentru Viitor (The Institute for the Future – IFTF) și este practician certificat Strategic Foresight.

Este pionier în leadership și mentorat transformațional, încurajând schimbarea la nivel individual, cât și la nivelul întregii organizații. Totodată, Mariola este facilitator, mentor și coach de echipe, cât și trainer la David Clutterbuck Partnership.

Este de părere că succesul în afaceri începe de la gestionarea în mod abil a fiziologiei și emoțiilor, precum și a minții și valorilor, încheindu-se cu comportamentele, inclusiv cu o modalitate conștientă de a construi relații cu alți oameni și de a conștientiza impactul asupra mediului.

Stilul de acțiune al Mariolei este inspirat din vorbele lui J.W. Goethe: „Orice poate face sau visează să facă, începe să facă. Îndrăzneala conține geniu, magie și putere.”

Mariola este unul dintre liderii inovatori și orientați spre rezultate, lucrând cu persoanele din top-management. Are peste 20 de ani de experiență în poziții manageriale din media digitală, show business, publicitate și consultanță.

Deține un certificat Mastère Spécialisé Consulting & Coaching for Change (CCC) obținut la Oxford University – Haute Ecole de Commerce.

Este fondatoarea Mind Partners, având clienți principali: Abbvie, Astra Zeneca, Air Product, BRE Bank, CJ International, Deloitte, GSK, HP, Ikea, Johnson&Johnson, Maersk, Microsoft, Oracle, Orange, Oriflame, Pepsi, Philip Morris, Raben Poland, Raiffeisen Bank, Saint-Gobain, Sanofi Aventis, Shell, Siemens, 3M, TEVA Pharmaceuticals, Unilever,  UPC.

Mind Partners face parte din rețeaua CMI (Coaching Mentoring International), reprezentant exclusiv al profesorului David Clutterbuc – un guru al mentoratului și dezvoltării leadershipului.

Mariola este, de asemenea, membru activ al TCL – The Change Leaders – Asociația Studenților care au absolvit Consulting & Coaching for Changem dar și membru al Oxford Business Alumni Network „Meeting Minds”.

Este prima care a deschis o academie de mentorat pentru lideri de top în Polonia, în parteneriat cu David Clutterbuck.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.