MAURICIO MESA GOMEZ

Country Manager, CORDIA ROMÂNIA; Membru în Consiliul de Administrație, CORDIA

Mauricio Mesa Gomez este country manager al Cordia România, divizia de dezvoltări rezidențiale a grupului Futureal, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din Europa Centrală și de Est, care dezvoltă, în zona Expoziției din București, proiectul Parcului20, în prezent în construcție, compus din 469 de apartamente destinate segmentelor mediu și mediu-superior.

Mauricio Mesa Gomez are o experiență de peste 17 ani în real estate, este membru în Consiliul de Administrație al Cordia și coordonează extinderea Cordia pe piața din România, proces ale cărui  rezultate sunt deja vizibile. În acest an, Cordia România a anunțat investiții de aproape 100 de milioane de euro  pe termen mediu, în dezvoltarea de proiecte rezidențiale pe patru loturi de teren, deja achiziționate și localizate în zona de centru-nord a Bucureștiului. Obiectivul Cordia pentru România, pe care o consideră una dintre piețele-cheie pentru grupul Futureal, este de a dezvolta, pe termen lung, un număr de 500 de apartamente în fiecare an.

Născut în Marbella, Spania, Mauricio este absolvent de drept la Universitatea Navarra, specializat în real estate și urbanism. După absolvire, Mauricio a acumulat o experiență semnificativă ca Partener în cadrul Urbanismo Integral, companie de planificare urbană. Responsabil cu manangementul relațiilor publice și cu acordarea de consultanță legală clienților pentru diferite tranzacții, Mauricio a contribuit la planificarea și implementarea mai multor proiecte în Marbella.

Cariera sa a evoluat împreună cu activitatea sa profesională din Europa de Est. În 2006 a devenit manager general al R&M Estates și, în parteneriat cu un grup de investitori, a administrat multiple investiții în Bulgaria, inclusive acorduri joint-venturi pentru două proiecte majore în Bansko.

În 2007 a fost numit manager general al Hercesa Romania și Bulgaria, poziție din care a administrat eficient, timp de opt ani, investiții pentru mai multe proiecte rezidențiale, inclusive Vivenda Residencias și reconstrucția Hotelului Cișmigiu.

 

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.