MIHAELA CRACEA

Mihaela este Managing Asssociate in cadrul Pachiu si Asociatii si are peste 14 ani de experienta in avocatura. Mihaela face parte din Grupul de Practica Corporate/M&A al firmei si coordoneaza aria de practica IT, protectia datelor cu caracter personal si proprietate intelectuala precum si aria de practica Dreptul Muncii.

Mihaela are competente profesionale deosebite in domeniile IT, proprietate intelectuala si protectia datelor cu caracter personal, gestionand situatii complexe legate de activitatea clientilor, precum fluxurile transfrontaliere de date, securitatea datelor, protectia operelor de creatie intelectuala si a datelor cu caracter personal in mediul digital.

Mihaela ofera clientilor asistenta juridica permanenta si in domeniul relatiilor de munca, fiind implicata in proiecte de restructurare de personal, de transfer de intreprindere, prin furnizarea de indrumari si recomandari catre clienti, prin intocmirea documentatiei necesare fiecarui proiect, prin asistarea clientilor in timpul negocierilor si monitorizarea tuturor aspectelor post-achizitie in materia relatiilor de munca.

Mihaela este absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Ovidiu din Constanta , detine o diploma de Master in Dreptul Afacerilor si este atestata ca si consilier de proprietate industriala in domeniul marcilor si indicatiilor geografice. Vorbeste fluent limbile romana si engleza, sustine training-uri cu privire la metodele ce trebuie implementate in vederea asigurarii conformitatii cu standardele din domeniul securitatii datelor cu caracter personal, securitate cibernetica si revizuirea politicilor de securitate a datelor si a participat in calitate de speaker la diverse conferinte pe aceleasi teme. Mihaela a sustinut training-uri lunare in legatura cu situatii concrete din materia relatiilor de munca pentru clienti ai Pachiu si Asociatii si nu numai.
De asemenea, Mihaela si-a adus contributia la numeroase publicatii si ghiduri internationale cu focus in domeniul protectiei datelor personale in mediul digital si dreptul muncii.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.