MIHAELA MURARIU

Mihaela este de profesie psiholog, cu experiență de peste 18 ani în domeniul resurselor umane, din care 15 ani în funcții de conducere.

În prezent face parte din echipa Antibiotice S.A.  ca Director de Resurse Umane, unde domeniul farmaceutic, gradul de complexitate al activităților specifice, dincolo de sfera producției, combinată cu vânzări, marketing, cercetare și dezvoltare, internaționalizare a unui brand românesc de renume, reprezintă un nivel înalt de provocări profesionale pe care le-a acceptat în cariera sa de om de HR. Cel mai ambițios proiect asumat în compania actuală este înființarea Academiei a+, o platformă de management al cunoașterii, prin care sunt atrași și se dezvoltă tineri profesioniști, precum și actualii angajați, dornici să participe împreună la planul de creștere și devoltare a afacerii în perspectiva anilor 2030 (Antibiotice – The future together).

Mihaela și-a început cariera profesională într-o companie de consultanță în domeniul serviciilor de resurse umane, pornind de la recrutare și selecție, servicii outsourcing, administrare de personal și salarizare, cu echipe dedicate pentru clienți din diferite domenii și industrii.

Ulterior experiența s-a concentrat în industria de automotive, unde a avut, în egală măsură obiective provocatoare: extinderea site-ului de fabricație de la 3 la 1500 angajați în doi ani, construirea unui departament de HR cu echipă specializată și profesionistă, dezvoltarea de programe pentru motivarea salariaților și asigurarea unui climat pozitiv, practic o experiență care a permis abordarea la 360 de grade a domeniului de resurse umane.

 

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.