MIHAELA POPOVICI

În calitate de Manager PR, Comunicare Internă și CSR, Mihaela gestionează împreună cu echipa sa programe și campanii cu impact la nivel intern și extern, cu scopul de a stimula angajamentul și de a modela cultura organizațională pentru a susține obiectivele strategice ale Grupului Evryo.

Mihaela este recunoscută pentru abordarea sa strategică și creativă în comunicare, având capacitatea de a naviga cu succes în medii complexe și de a identifica soluții inovatoare pentru provocările întâmpinate.

Cu o perspectivă profundă asupra puterii comunicării în transformarea organizațională, Mihaela a implementat cu succes campanii și proiecte la nivel național și local, adresându-se atât celor 1800 de angajați ai Grupului, dar și comunității externe.

Prin expertiza sa, ea contribuie la consolidarea poziției Grupului Evryo ca angajator de top în domeniul energiei, producător și distribuitor de energie, evidențiindu-se prin rezultatele tangibile obținute în promovarea valorilor organizaționale și în dezvoltarea relațiilor durabile.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.