MIHAI IVAȘCU

About the Speaker
  • Profesie
    CEO & Founder
  • Companie
    MODEX; MONEYMAILME

CEO & Founder, MODEX & MONEYMAILME.

 

Antreprenor blockchain în serie, cu impact social,  stabilit în Monaco, cu o experiență de peste 10 ani în project management, FinTech, software development și consultanță pentru start-upuri. CEO M3 Holdings. CEO & fondator Modex, primul DApp Store din lume, Smart Contract Marketplace și applicație-ecosistem prietenoasă care facilitează accesul la criptomonede și totodată la contracte inteligente. CEO & fondator Moneymailme, ‘wunderkind’ Fintech, cu sediul în Londra, actualul deținător al companiei media Ingenium Media Monaco, al companiei de software Ingenium Software Solutions, al Private Travel Business și Hotel Deals Consulting și al altor proiecte online variate. Master of Business Administration, Entrepreneurship and Innovation la International University of Monaco. Doctorand Business Administration, cu o teză despre Tehnologii disruptive în industria financiară, absolvent al unei serii de programe executive de la Harvard University, MIT și Silicon Valley Innovation Centre. De asemenea, a devenit recent membru al fondului cu impact social Monaco Impact.

Modex, primul app store din lume pentru blockchain, își propune să acopere breșa dintre dezvoltatori și utilizatorii finali, pentru a aduce beneficiile blockchain în lumea reală. Acest fapt soluționează problema ,,finală” de adopție  a blockchain-ului. Modex ajută incredibil de mult  dezvoltatorii să își monetizeze abilitățile și utilizatorii finali și companiile să găsească și să implementeze contracte inteligente gata întocmite, a căror securitate este verificată, care au fost auditate în raport cu securitatea și sunt utile în lumea reală.

Moneymailme este o aplicație de chat inovatoare, care comobină interacțiunea socială cu bucuria de a trimite și primi banii disponibili electronic, cu ajutorul telefonului mobil, rapid și sigur, prin ceea ce a fost denumit ,,social money.” Îi poți înapoia banii unui prieten care ți-a plătit mai devreme cafeaua la universitate sau poți contribui împreună cu colegii la cumpărarea unui cadou pentru șeful vostru – Moneymailme facilitează micro-plățile, distribuirea de fișiere și chatul, simultan, permițându-ți să transformi plățile într-o experiență socială foarte plăcută.