MIHAI PĂDUROIU

Mihai are o experiență îndelungată pe piața imobiliară locală, în unele dintre cele mai mari companii internaționale de consultanță. Pe parcursul celor 16 ani de carieră în domeniul imobiliar, a fost implicat în numeroase procese de relocare atât pentru companii multinaționale, cât și locale, tranzacționând peste 500.000 mp de birouri în toată această perioadă. Și-a început cariera în calitate de consultant în sectorul industrial și și-a format o perspectivă complexă asupra tranzacțiilor imobiliare, fiind martor a patru etape extrem de diferite ale pieței de profil: pre, post și mijlocul crizei financiare din 2008 și pandemia din 2020. Aceste vremuri provocatoare i-au modelat experiența profesională.

În 2019 s-a alăturat dezvoltatorului One United Properties în calitate de CEO al Diviziei Office. În noul său rol, Mihai coordonează închirierea tuturor proiectelor de birouri din portofoliul companiei, precum și întărirea relației cu chiriașii, pentru a maximiza satisfacția tuturor ocupanților din dezvoltările One.

Mihai este licențiat în Relații Economice Internaționale de la Academia de Studii Economice și este membru al RICS 2016 (Royal Institution of Chartered Surveyors).

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.