MIHAI PĂTRAŞCU

Mihai Pătrașcu este unul dintre cei mai renumiți antreprenori români. Absolvent al Facultății de Electronică și Telecomunicații la Universitatea Politehnică din București, Mihai Pătrașcu a fondat evoMAG în 2005, la doar 22 de ani.

La aproape 18 ani de la debutul antreprenorial, evoMAG este una dintre cele mai importante companii din industria de comerț electronic din Romania. Înregistrează afaceri de peste 36 de milioane de euro și comercializează sute de mii de produse din domeniile IT&C, electrocasnice, sport & fitness (printre care și trotinete și accesorii pentru trotinete) și pentru casă și grădină. Recent, evoMAG a atras o investiție de 2 milioane de euro de la Catalyst România, una dintre cele mai importante firme de capital de risc axate pe tehnologie din România, în demersul de a susține planul de dezvoltare accelerată.

Din 2010, Mihai Pătrașcu este și acționar WatchShop.ro, cel mai mare magazin online de ceasuri din România.

În perioada 2014 – 2016 a urmat MBA-ul Business Administration and Management, în cadrul Maastricht School of Management.

Motto-ul său este: “Work hard, play hard” și se declară workaholic, dependent de eCommerce, open minded și un om la care oricine poate avea acces.

 

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.