MARIAN (MIKE) POPA

Marian (Mike) Popa este Directorul General al Globalworth Romania, începând din luna martie 2021. În calitate de lider operativ cu experiență, Mike își folosește capacitatea de management pentru a duce misiunea Globalworth mai departe. Viziunea lui este de a ajuta la transformarea Globalworth, liderul sectorului imobiliar de birouri din CEE, într-o companie inovatoare, care furnizează soluții durabile și integrate cu tehnologia. Cu o experiență vastă, Mike excelează în managementul performanței și al transformării.

Înainte de a se alătura echipei Globalworth Romania, Mike a fost Director Executiv la Deutsche Bank Global Technology Romania timp de peste 7 ani, unde a înființat un important centru tehnologic global. Rolurile sale anterioare includ poziții de CEO la Endava CEE, Fujitsu/ICL și Xerox Romania & Moldova. Mike a dovedit, de-a lungul timpului, abilități antreprenoriale și de responsabilitate socială înființând compania de consultanță Transformative Coaching și numeroase ONG-uri, printre care: Camera de Comerț Americană, Camera de Comerț Britanico-Română, AOAR, Transparency International Romania și Fundația de Artă Medievală din Sighișoara.

Cu o diplomă în Economie și Comerț Exterior (România) și trei diplome în Educația Managementului Executiv (UK, Belgia și Franța), Mike este calificat să conducă Globalworth Romania în misiunea sa de creștere durabilă și consolidare a poziției de lider a companiei pe piața clădirilor de birouri din Europa Centrală și de Est.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.