MIRELA NEMȚANU

Mirela Nemțanu este CEO HOSPICE Casa Speranței, cea mai mare fundație din România care furnizează servicii de îngrijire paliativă pacienților cu boli incurabile sau limitatoare de viață.

Ca formare profesională, Mirela este specializată pe zona de marketing și comunicare. În cei aproape 20 de ani dedicați activității din multinaționale, a ajut prilejul de a activa în companii lider pe segmentul lor de activitate. Funcțiile pe care le-a ocupat i-au permis extinderea specializărilor inițiale, astfel că pe lângă comunicare și marketing, a devenit respnsabilă de affairs, crisis management, lobby& advocacy, scientific & regulatory affairs.

Însă responsabilitatea care avea să o aducă aproape de HOSPICE Casa Speranței, este cel de coordonare și de implementare a proiectelor de CSR ale companiilor respective. Din 2003, se dedică activ și voluntar susținerii proiectelor diverselor fundații, a căror activitate era orientată către drepturile femeilor, prevenirea abandonului copiilor, sprijinirea victimelor violenței domestice.

Din 2016, ocupă funcția de CEO HOSPICE Casa Speranței. Coordonează 250 de angajați, iar dintre aceștia 70% reprezintă personal medical. “Fiecare zi este o provocare pentru că eu nu vin la un job obișnuit, eu sunt într-un loc în care, fiecare dintre noi, trebuie să fim furnizori de speranță. Și trebuie să găsim mereu noi adepți, noi susținători. Când ai în responsabilitate destinele unor oameni, nu ai cum să îți privești job-ul în mod clasic: pe număr de ore și sarcini de bifat. Dar eu simt că sunt unde ar trebui să fiu”, afirmă Mirela.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.