MIRELA TĂNASE

Cu peste 15 ani de experiență în dezvoltare organizațională, employer branding și comunicare internă, din 2016 Mirela Tănase s-a alăturat agenției Exploratist, unde dezvoltă programe și proiecte de employee experience inovatoare și cu impact sustenabil.

Având o înțelegere aprofundată a provocărilor cu care se confruntă astăzi departamentele de HR, Mirela consideră că o abordare integrată a inițiativelor de HR definește nivelul de satisfacție și performanță al oamenilor dintr-o organizație. Fiind mereu condusă de pasiunea pentru oameni, „Oamenii pe primul loc” este deviza de la care pornește de fiecare dată când creionează proiectele de employee experience.

Capacitatea Mirelei de a anticipa nevoile unei organizații și de a găsi soluții inovatoare a fost pusă în valoare în repetate rânduri, inclusiv prin înființarea unor departamente de comunicare internă și management al performanței, prin dezvoltarea de strategii tridimensionale de dezvoltare organizațională sau prin dezvoltarea de strategii de internal branding.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.