MITEL SPĂTARU

About the Speaker
  • Profesie
    Tax Partner
  • Companie
    FiNEXPERT

Tax Partner, FiNEXPERT.

Mitel Spataru  s-a alăturat echipei FiNEXPERT în anul 2004 si a devenit partenerul coordonator al departamentului de Taxe & Corporate  în anul 2014.

Mitel are o vasta experienta profesionala de 10 de ani în domeniul financiar – contabil și  de peste 10 în aria de expertiză fiscală. Pe parcursul carierei sale profesionale el a asistat numeroase companii cu capital privat, românești sau internaționale, să identifice și să gestioneze cu succes problemele fiscale, a coordonat numeroase  proiecte, de la revizii și audituri fiscale, la asistență în tranzacții și controale fiscale.

Mitel este licențiat al Facultatii de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori si absolvent al unui masterat in domeniul “Contabilitate Internațională” – Facultatea de Contabilitate și Sisteme Informatice de Contabilitate Academia de Studii Economice din București din cadrul Academia de Studii Economice din București.

Este membru al Camerei Consultanților Fiscali din România din 2007 si deține două certificări internaționale ADIT (Advanced Diploma in International Taxation) în materia principiilor impozitării internaționale și prețurilor de transfer.
De asemenea, este speaker la numeroase conferințe și seminarii pe problemetici fiscale și membru activ în grupurile de lucru în domeniul fiscal din cadrul AmCham, CCIFER și RBL.