MUGUR TOLICI

About the Speaker
  • Profesie
    HR Director
  • Companie
    Banca Naţională a României

Mugur Tolici a acumulat o bogata experienta profesionala in Banca Nationala a Romaniei in domenii precum: politica monetara, emisiune si tezaur, organizare si planificare, resurse umane.

In cei peste 20 de ani de cariera in BNR, dl Tolici a ocupat functiile de Sef Serviciu Politica Monetara, Consilier al Viceguvernatorului, Director al Cabinetului Guvernatorului, Director adjunct al Directiei Emisiune tezaur si casierie, iar din 2011 conduce Directia Resurse Umane.

In perioada 2012-2013 dl. Tolici a coordonat un amplu proiect de transformare organizationala indreptat catre sustinerea si recompensarea performantei (Sistemul integrat de management al resurselor umane) care a obtinut premiul pentru Cel mai valoros proiect de Strategie de Resurse umane in cadrul Galei premiilor de excelenta in Resurse umane 2014.

Dl. Tolici este absolvent al Facultatii Finante-Banci din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti (1993), a urmat cursurile unui program in domeniul afacerilor internationale la Edmund G. Walsh School of Foreign Service, Georgetown University din SUA (1998) iar din 2010 detine titlul de doctor in economie acordat de ASE – Facultatea de Finante Banci. Dl. Tolici este profesor asociat la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA).