NADIA BADEA

Nadia are o experiență de peste 20 ani în domeniul Resurse Umane, în companii precum Zublin, Henkel, Air Liquide, 3M, Ceragon. Experiența acumulată este în diverse piețe: construcții, FMCG, industrie generală și foarte recent în IT, ocupând funcții atât pe plan local, cât și internațional, cum ar fi Global /EMEA /Regional HR ​business partner cât și în zona de HR management, acoperind domenii precum: managementul performanței, recrutare și selecție, compensații și beneficii, training & dezvoltare organizațională, mergers & acquisitions.

A absolvit Universitatea Babeș Bolyai Cluj Napoca – Facultatea de Drept, și deține un master în Managementul Resurselor Umane. Pe parcursul carierei, Nadia și-a dezvoltat competențele profesionale prin diferite programe de formare și certificări în leadership, comunicare, project management, strategy, etc. cu aplicabilitate în majoritatea ariilor de Resurse Umane.

În prezent Nadia coordonează strategia de resurse umane a Ceragon Networks România, fiind resposanbila împreună cu echipa locală și globală de leadership pentru dezvoltarea de programe de resurse umane integrate care să susțină strategia de business a organizației.

În completarea acestui rol local, Nadia deține și funcția de Global Director pentru departamentul Delivery, unde în parteneriat cu senior managementul global, este responsabilia pentru definirea și impelmentarea strategiei de resurse umane la nivel global.

Ceragon Networks Ltd. (NASDAQ: CRNT) este o companie globală inovatoare și furnizorul de soluții de top pentru transportul wireless 5G. Ajutăm operatorii și alți furnizori de servicii din întreaga lume să mărească eficiența operațională și să îmbunătățească calitatea experienței clienților finali cu soluții inovatoare de backhaul și fronthaul wireless.

Tehnologia multicore unică a Ceragon și abordarea dezagregată a transportului fără fir oferă transport wireless de mare capacitate, rapid de implementat și foarte fiabil pentru rețelele 5G și 4G, cu o utilizare minimă a spectrului, energiei, proprietății imobiliare și resurselor de muncă, poziționând Ceragon ca furnizor de soluții de top pentru era 5G. Soluțiile noastre sunt implementate de peste 400 de furnizori de servicii, precum și de peste 800 de proprietari de rețele private, în peste 150 de țări.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.