NADIA OANEA

Nadia Oanea, este membru activ al Camerei Consultanților Fiscali din România (CCF) și al Corpului Experților Contabili Autorizați din România (CECCAR). Nadia Oanea deține o diplomă de licență în științe economice, fiind specializată în Finanțe și Bănci, Bănci și Burse de Valori, precum și un certificat postuniversitar în management în finanțe și bănci și o diplomă de master în administrație publică, toate emise de Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iași Universitatea Al I Cuza Iași. În 2022, Nadia Oanea a absolvit programul Board Practice and Directorship al Henley Business School, obținând un certificat postuniversitar.

Nadia Oanea a participat, de-a lungul timpului, ca speaker la evenimente fiscale de marcă, precum Tax EU Forum (Evensys), Tax and Finance Forum (BusinessMark), Tax & Law (Business Review), Avocatnet.ro, Săptămâna de Fiscalitate (UGIR), Congresul CECCAR 100 etc. De asemenea, Nadia susține cursuri de formare în domeniul fiscalității internaționale și al prețurilor de transfer pentru membrii și aspiranții CECCAR, precum și pentru calificarea Advanced Diploma in International Taxation (ADIT) a Chartered Institute of Taxation UK.

Pe parcursul carierei sale profesionale, Nadia a participat la discuțiile diferitelor grupuri de experți, precum și la discuțiile cu autoritățile fiscale române și Ministerul Finanțelor din România cu privire la legislația fiscală.

Nadia are experiență în a asista managementul companiilor de toate dimensiunile în abordarea problemelor fiscale complexe.

Ca o recunoaștere a contribuției și notorietății în piața de consultanță fiscală din România, Nadia Oanea a fost nominalizată în catalogul ”Women in Tax Leaders”, alcătuit de International Tax Review pe baza opiniilor exprimate de consultanții fiscali participanți la studiu.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.