NICOLAE BARBU

Nicolae a absolvit ASE București, Facultatea de Finanțe, Bănci în anul 2007. În acest moment acesta este și trainer autorizat, livrând cursuri cu teme financiare și deținând o autorizație AJPIS pentru formare ‘analiști credite’ companii. La absolvire se primesc certificate recunoscute internațional și emise de Min. Muncii și Educației din Ro.

Nicolae are peste +15 ani de experiență în domeniul financiar-contabil/audit/management/investments, pe mai multe sectoare economice. Și-a început cariera ca și broker investiții bursă într-o companie cu capital român, pivotând ulterior către audit BIG4/KPMG (comercial și bancar). Noua pivotare profesională l-a dus către Banca Transilvania unde la finalul celor 9 ani de colaborare coordona și asista un portofoliu de finanțări (atât acordate cât și accesate de banca) ce cumula +1 mld. Eur.

În 2020 s-a alăturat grupului Somproduct. În paralel, de +4 ani,  Nicolae își administrează investment & advisory boutique-ul sau antreprenorial și este investitor pasiv în companii cu obiective sociale și diverse roluri de business angel.

Diferențiatorii lui Nicolae sunt comunicarea și rezultatele.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.