NICOLETA MITU

Biografia sa începe cu absolvirea Universității Dunărea de Jos din Galați, unde a urmat Facultatea de Inginerie Mecanică din Brăila. Aici a căpătat o bază solidă de cunoștințe în domeniul ingineriei mecanice, care avea să-i deschidă ușile către o carieră plină de succes în lumea corporatistă.

După absolvire, a intrat pe piața muncii și a avut ocazia de a lucra în câteva companii multinaționale de prestigiu. În primele etape ale carierei sale, a acumulat experiență în domeniul vânzărilor, având ocazia de a lucra cu branduri de top precum Sephora și Metro Cash&Carry. Aceste experiențe au învățat-o multe despre relațiile cu clienții și despre gestionarea afacerilor la nivel înalt.

Cu toate acestea, în urmă cu 7 ani, a făcut o schimbare majoră în carieră. A decis să părăsească domeniul vânzărilor și să se alăture unei companii numită Yazaki în domeniul automotive. A fost o decizie curajoasă, dar a dovedit a fi una dintre cele mai bune alegeri ale sale. La Yazaki, a intrat în lumea supply chain, unde a avut oportunitatea de a lucra în domenii precum achiziții, gestionarea stocurilor și transportul.

În prezent, ocupă poziția actuală de aproximativ 7 luni, iar această etapă a carierei sale a fost foarte plină de satisfacții. A avut oportunitatea de a coordona și finaliza multiple proiecte în sfera supply chain. Aceste proiecte au fost provocări complexe, dar au ajutat-o pe Nicoleta să-și dezvolte abilitățile și să învețe mai multe despre cum să optimizeze operațiunile pentru a asigura o eficiență maximă.

Biografia sa reflectă parcursul său profesional și evoluția de la studiile universitare în inginerie mecanică la o carieră de succes în domeniul supply chain, unde a avut ocazia de a lucra cu unele dintre cele mai prestigioase companii din lume. Este nerăbdătoare să vadă ce viitor aduce și cum poate contribui în continuare la succesul organizației.

 

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.