OANA CIOBANU

Oana Ciobanu coordonează programele și soluțiile ELEVATHOR și ajută oameni, organizații și businessuri să-și valorifice la maxim propriul potențial și oportunitățile existente și să-și atingă obiectivele, chiar și dintre cele mai ambițioase.

Oana are o experiență bogată în management, consultanță, resurse umane, în dezvoltare, transformare și inovație organizațională, training și mentoring, crearea și dezvoltarea echipelor și a leadership-ului performant, optimizarea experienței clienților, sustenabilitate/ESG, crearea de culturi organizaționale sustenabile etc. În cei peste 20 de ani de activitate, Oana a implementat cu succes, atât la nivel de angajator cât și pentru clienți, soluții, strategii și programe care au dus la creșterea performanței oamenilor, a echipelor, a proceselor și fluxurilor și a business-urilor în general.

Oana Ciobanu a absolvit Psihologia la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, apoi un master în management organizațional și resurse umane și unul în intervenție socială. Ulterior și-a continuat dezvoltarea prin programe de formare în arii precum Management, Leadership transformațional și Inovație, Analiză tranzacțională, Educația adulților și Train of Trainers, Customer Experience (CX), Conformitate, Know Your Customer/AML, Guvernanță corporativă etc.. Deține și o serie de certificări internaționale printre care Business Process Management Expert – LSSIAP, Lean Six Sigma Green Belt – LSSIAP, Design Thinking etc.

Soluțiile ELEVATHOR se adresează atât companiilor mari, cât și IMM-urilor și start-up-urilor, atât mediului privat cât și instituțiilor de stat și ONG-urilor și aduc rezultate pozitive concrete și consistente pentru toți cei care aleg să colaboreze cu ELEVATHOR atunci când își doresc performanță, dezvoltare, engagement, fidelizare, reziliență, transformare sau sustenabilitate.

 

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.