OANA STAMATIN

Oana are o experiență de șaptesprezece ani într-una dintre cele mai importante companii internaționale de consultanță imobiliară, oferind servicii de consultanță pentru unii dintre principalii jucători ai pieței imobiliare locale: AFI Europe, Immofinanz, Iulius, One United, Pavăl Holding, Globalworth, Skanska, CTP.

Oana are o vastă experiență în monitorizarea proiectelor și sustenabilitatea dezvoltărilor imobiliare, cu specializare în certificari LEED, BREEAM și WELL, atât pentru dezvoltări noi, cât și pentru active existente. Portofoliul său din ultimii 15 ani include rapoarte de monitorizare ale proiectelor imobiliare pentru băncile finanțatoare și procese de due diligence tehnic, proiectele urmărite având o suprafață de 3,400,000 de metri pătrați. De asemenea, a coordonat procese de certificare LEED, BREEAM și WELL în ultimii 10 ani pentru peste 100 de proiecte (certificate și în curs de certificare), totalizând aproximativ 3,100,000 metri pătrați de suprafață construită.

În prezent Oana ocupă funcția de ESG Chief Officer din Europa Centrală și de Est, iar rolul său se concentrează pe implementarea angajamentelor de mediu, sociale și de guvernanță (ESG) globale și regionale.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.